dissabte, 31 de gener del 2009

Mitja Marató de Granollers. Convocatòria Piri

Hola a tots!
Aquest diumenge es cel·lebra la Mitja Marató de Granollers, és una prova puntuable pel trofeu STP i com no pot ser d'una altra manera la marea Piri hi serà present!
CONVOCATÒRIA: 8:45 a les piscines de Vilassar de Mar. (la sortida de la cursa és a les 10:30).
Hi ha un dorsal lliure, si algú hi està interessat, que vingui a l'hora de la convocatòria a les piscines.
Sort a tots els que correu!
Salut i Força!
Àlex

dimecres, 28 de gener del 2009

SUBCAMPIONS DE CATALUNYA DE DUATLONS DE MUNTANYA

Hola a tots!!
Aquesta notícia mereixia una entrada especial!

El passat diumenge a Mataró la SECCIÓ TRIATLÓ PIRI es va proclamar SUBCAMPIONA DE CATALUNYA PER EQUIPS de DUATLONS DE MUNTANYA.

La molt bona actuació del Jaume Caro, el Marcel Batlle, que tot i perdre més de 4 minuts al primer tram de córrer per un error de marcatge del circuit, va aconseguir un bon 11è lloc a la classificació general i el Sergi Andrés, van portar a la STP a aconseguir aquest subcampionat de Catalunya per equips.
En primera posició va quedar el Triatló l'Ametlla i en tercera el C.N. Mataró.
A més la STP amb la presència massiva de corredors va ser de llarg el club amb més participants i com sempre acompanyant a la marea PIRI, els supporters fidels, una garantía de compromís i entrega que mai els i agarairem prou...


Aquest trofeu és un reconeixament a TOTS, dels que amb el seu espectacular paper han aconseguit pujar al podi, i dels que no són tan ràpids però que amb constància van a totes les curses, dels SUPPORTERS pel seu ànim incondicional, pels que encara que no vinguin a competir entrenen amb nosaltres i per tots aquells que senten la STP una mica seva. Sense els uns no existirien els altres!

ENHORABONA A TOTS!!

FORÇA PIRI!!!

Àlex

dilluns, 26 de gener del 2009

Duatló de Mataró, la crònica

Hola a tots!

DIA RODÓ PIRI a MATARÓ!!

Aquest passat diumenge no es veien gaires SUGUS taronges per la carretera ni entrenant corrent per muntanya o pel passeig..., tots estavem a Mataró, participant, animant o passejant per la XI Duatló de muntanya de Mataró.

Convocatòria a les 7:45 a les piscines, allà bastants Piris ja es preparaven per anar a la 2a Prova del Trofeu STP, on hi hauria una presència massiva de STPs.
Un cop arribem a Mataró ens anem trobant tots i fem una mica d'escalfament abans de la sortida. (Falten fotos que espero que anirem rebent aviat).

27 Piris preniem la sortida en el que és, de moment, la participació més amplia de la Secció en qualsevol prova.


Primer tram de córrer de 6 km on ja es van començar a dibuixar els grups que s'anirien fent durant la cursa, els 6 primers, entre ells Marcel Batlle, es van perdre, deixant així un avantatge de més de 4 minuts a la gent que portaven al darrera. L'esforç que van haver de fer per recuperar aquest temps va ser enorme.
El Ramon Gonzàlez, amb problemes físics es va retirar, la resta de Piris entravem a la transició i agafavem la bici per fer els 17 km de BTT. Un circuit amb constants pujades i baixades que desgastava molt.
La transició de bici a córrer va ser ràpida i vam enfilar els últims 3 km a peu, molt ràpids on et creuaves amb molts Piris que amb els seus ànims ajudaven a fer els últims metres per arribar a Meta.




La STP va fer un gran paper, en tots els nivells.

- Major participació de la història.
- Major nombre de supporters, la nostra millor presenatció sense cap dubte. Familiars, amics i membres d'altres clubs que ens animen i encoratgen per tot arreu.

- Participació de 8 STPK (secció triatló piri kids) a la II duatló infantil, aconseguint grans papers (espero crònica dels germans Serra i dels demés!!!).

A més la STP va aconseguir el SUB-CAMPIONAT DE CATALUNYA PER EQUIPS! Aquesta notícia es mereix una entrada ESPECIAL. (esperem fotos).

La cursa la va guanyar Pau Zamora amb un temps de 1:23:52, i en categoria femenina la Mercè Tusell amb un temps de 1:43:05.

Així van quedar les classificacions dels Piris (de la general):

7è Jaume Caro (1:28:00)
11è Marcel Batlle (1:29:06)
22è Raul Porta (1:32:21)
28è Sergi Andrés (1:33:13)
88è Sintu Vives (1:42:28)
92è Jens Michael (1:43:11)
93è Àlex Rebés (1:43:27)
97è Manel Nogueras (1:44:29)
112è Jordi Colomé (1:47:24)
117è Pedro Hidalgo (1:47:59)
130è Ramon Fuster (1:50:02)
132è Ricard Monllau (1:50:35)
140è Santi López (1:51:29)
144è Ramon Llibre (1:52:18)
149è Xavi Puig (1:53:54)
166è Gustau Barredo (1:57:25)
173è Xavi García (1:58:49)
182è Nacho Campmany (1:59:44)
194è David Caceres (2:01:27)
203è Jordi Pucurull (2:03:39)
205è Bartomeu Rabassa (2:04:02)
232è Fran Arechaga (2:11:19)
236è Xavi Cotet (2:14:19)
247è Roc Casas (2:22:35)

Alberto Prades (es va deixar el Xip i no l'hi surt el temps)
Ramon Gonzàlez (retirat al primer córrer)

GRÀCIES A TOTS CADA DIA UN PIRI MÉS GRAN I GLORIÓS!!!
FORÇA PIRI!!!
Àlex

ENTRENOS STP, missatge del Santi

Us he enviat els entrenaments de febrer i adjunto aquest escrit que ens fa arribar el nostre trainer, el Santi.
Des d'aquí li desitgem una ràpida recuperació i esperem que ben aviat estigui entre nosaltres donant guerra altre vegada!
Salut i Força!
Àlex.
Hola companys!!!
Com estem els PIRIS ? Espero que tot segueixi igual i seguiu matxacant...
Jo vaig evolucionant a poc a poc, enacara vaig amb croses i aquesta setmana he començat a fer electroestimulació al sofà i a començar a fer exercicis isométrics lights del quadriceps... (ara mateix quasi no puc doblegar la cama i encara tinc el genoll inflat.)
La setmana vinent començo a fer rehabilitació a l'aigua (caminar, exercicis,....) i si me'n enrecordo provaré de nedar amb pull una mica.
Tot el procés és llarg de collons.. i cada cop tinc més ganes de començar a entrenar i poder apretar-vos pel passeig corrents o algún dia en bici (encarano em coneixeu pujant algun portet de per aqui...jejeje)..
Tot arrivarà, amb calma i ben fet!!
Una abraçada PIRIS!!
Santi.

divendres, 23 de gener del 2009

Duatló de Mataró, últimes notícies

Hola a tots!
Aquest diumenge hi ha la Duatló de Muntanya de Mataró, molts Piris hi participen.
La sortida és a les 9:30, així que proposo convocatòria a les 7:45 a les piscines de Vilassar de Mar.
A més, després de la duatló "dels grans" es disputa la Duatló Infantil a Mataró, on la STPK (Secció Triatló Piri Kids) també hi tindrà una presència destacada. El Max Puig, l'Àlex Fuster, el Manel Gonzalez, y la Carmen Aréchaga, a més de la probable participació dels germans Serra (garantia de podi), faran que la STPK s'estreni amb una participació massiva!
A tots ells molta sort i estarem pendent de les cròniques!!
Salut i Força!

dimecres, 21 de gener del 2009

Anys i Anys! Per molts anys!!: Llorenç Navamuel

Un altre crack que fa anys avui, en Llorenç,


un dels destacats veterans (pero amb esperit jove) del circuit de triallo.

Per motls anys!

Anys i Anys! Per molts anys!!: Pere Bossa

Avui en "Peter Bag" fa anyets...



Si el veieu feliciteu-lo i empenyeu-lo a que faci un altre Ironman aquest any!

Duatló de Vallirana, una altra crònica




Duatló Vallirana - ELIMINACIÓN de dos de los mejores

Todos menos yo se encontraron en el parking de la piscina. Pensé que era en el mismo sitio del año pasado y subí hasta allí (nota: siempre mirar bien donde se encuentra la salida ;) ).

Sobre las 10 todos debíamos haber empezado este Duatlon, pero Marc, mientras calentabamos se rompió el tobillo y no pudo participar . Que lástima no va a participar en ningúna carrera durante un mes. Le damos nuestro apoyo para que se mejore lo antes possible.

Era un nuevo circuito. Una vuelta de 8 km a pie, bastante durillo y Sergio acabó muy bien esta parte (séptimo).

Luego habían dos vueltas del mismo circuito con la bici, lo que era poco homogeno, porque habían 1 o 2 partes donde se tenía que ir a pie, porque no era possible montar en la bici (por razon de la inclinación, o porque alguien delante ya no podía subir más) (Jaume acabó esta parte séptimo).

Al final una pequeña vuelta a pie de 2 km.

En una subida, Silvia chocó con un coche (aparcado) y se hizo bastante daño en la muñeca. No sé si se trata de algo muy grave, pero ella siguió, aunque le dolía en las bajadas (donde habían muchas rocas). En la última parte, en una curva con asfalto cayó otra vez (incl. el sillín se fue), pero seguía y al final quedó segunda (tal y como Alex había apostado). (ultima noticia, ella igual como Marc está como un més de baja - ay)

Silvia quedó 2ª en su categoria (felicidades)
Jaume 7º (falta poco y
Sergi 14
Jens 42
David 84

A ver en Mataró...

JENS

dimarts, 20 de gener del 2009

Crònica Duatló de Muntanya de Vallirana

Hola a tothom,

El passat diumenge es va celebrar la duatlo de muntanya de Vallirana. Aquest any havien canviat el circuit de bici desprès de l'ensopegada de l'any passat on a mes de ser un pedregal es va perdre bona part del grup capdavanter.

La participació Piri va estar formada per: Silvia, Jaume, Sergi, Jens, David Caceres i Marc. Els supporters van estar representats per la Libia i Nuria.Tots teniem bones expectatives en la classificació degut a una baixa participació i a fer un bon paper de cara a la preparació per la duatlo de Mataro.

Arribem 45 minuts abans, el dia es presenta clar i amb el sol per sortir en questió de minuts.
Per un dia penso, per fi un dia per escalfar amb tranquilitat i de bona manera, que em permeti sortir a un ritme decent i que no m'ofegui. Doncs, je je, anant al trote pel bosc del costat, rebrincada del turmell amb una pedra i sento "crack!", de seguida noto que ha estat algo greu, com gairebé no puc caminar en el quart d'hora que faltava per la sortida ja no arribo a boxes i em quedo pel trajecte de la cursa a animar al reste de Piris.

Un cop a boxes, cap a l'ambulancia sabent que poc es podia fer en aquell moment per saber l'abast real. No obstant, molt amables em van envenar el peu i donar una bossa de gel. A seure.

La transició del primer correr, en Sergi va arribar en 8º posició, un pel més tard en Jaume i el reste mica en mica. El circuit de bici eren dues voltes a un circuit de no molta dificultat técnica pero amb una rampa del dimoni.

Aqui el Jaume aprofita per posar-se en 7a posició, i el Sergi en 14a sabent que el darrer correr era de menys de 2 Km i no donava gaire marge de millora. Quan faltaven pocs metres per acabar la bici, la Silvia anat com un F1 en una pujada "es va estampar" contra un cotxe, amb el resultat de que va acabar el trajecte sense seient i amb dolor a la ma, tota una heroina. Durant l'ensurt, li va passar una noia i això va fer que acabes 2ª a la classificació femenina.


Per la part masculina, tots molt ben acabats, En Jaume consolidantse en la part alta a la General Absoluta del Circuit, en Sergi ja de Pro, en Jens cada dia mes en forma per muntanya i en David acabant amb un somriure més sencer del que semblava.


7. Jaume 1:36
14. Sergi 1:40
42. Jens 1:52
68. Silvia 2:04
90. David 2:18


Destacar el molt bon paper de tots, la genial 2ª posició de la Silvia i reflexat en uns excellents punts com a equip que ens permeten escalar dues posicions a la general de clubs.



Per acabar, visita a urgències a la Teknon, on en Jaume carregat de paciencia i amabilitat va fer més amena l'espera de resultats de les radiogràfies de la Silvia i en Marc. Al final pitjor diagnostic del l'esperat: Silvia fisura en el radi i Marc esguinç de turmell i fisura en el perone.


Ens veiem a Mataro i moltes gràcies a les supporters de Vallirana i a tots els Piris per l'ajuda i anims


Marc.O

Anys i Anys! Per molts anys!!: Ivan Puerto


Avui es l'aniversari de l'Ivan Puerto, si el veieu feliciteu-lo!!


Tràmit llicències FEEC

Hola a tots!
Alguns membres de la STP es van interessar en l'obtenció de la llicència FEEC (Federació d'entitats excursionistes de Catalunya).
Hi ha bàsicament 2 modalitats que us van bé: fent click aquí trobareu el quadre de cobertures.
- Categoria C: cobreix les curses de muntanya.
- Categoria D: Mateixa cobertura que la C més esquí de muntanya i alguna altra activitat.
Tan una com l'altra poden ser la tarja federativa de la FEEC o bé la tarja federativa de la FEEC habilitada amb la FEDME (federació espanyola, en alguns refugis de fora de Catalunya només accepten aquesta tarja)
El preu és:
C FEEC: 70,90 euros
C FEEC + FEDME: 81,40 euros
D FEEC: 102 euros
D FEEC + FEDME: 112,50 euros
Per aguilitzar-ne els tràmits podeu fer-ho de 3 maneres:
Aquest dimarts de 18 a 20 passar per la secretaria del centre excursionista i pagar-ho allà.
Dimart que ve (27 de gener) de 18 a 20 a la secretaria del Centre Excursionista.
Fer l'ingrés de la quantitat que correspongui a la llicència demanada al compte 2100-0128-07-0200447406 durant aquesta setmana i enviar mail a stpiri@gmail.com amb el comprovant de l'ingrés.
Salut i Força!
Àlex.

TRAIL BLANCH, la crònica

Font Romeu 9:15 del matí,


en Ricard,Ramon Fuster, Javi,Ramon llibre i jo ens trobem sota l´arc de sortida amb polaines i barretina. Bona temperatura i pocs nuvols, a priori, tot apunta a una cursa agradable i sense complicacions per córrer.

Ens situem per la meitat de uns 600 corredors apox, tret de sortida i dificultats per sortir amb condicions, molt gruix de neu i el tipic embut , decidim anar els primers km junts i disfrutar del paissatge, però hi ha masses corredors i ens separem.

Els tres primers km de pujada de un en un i a ritme lent , cridant piriiii!! ens anem situant i reagrupant. km 3 per fi una pista de pujada que ens portarà al primer avituallament situat al refugi de la calma 2100m. En Ricard marca el ritme i podem avança a molts corredors.

Comença una forta baixada, hi ha un bon gruix de neu 30-40 cm de neu verge. Fins aqui ,km 10 estem disfrutant moltissim , comença la pujada per la cara nord i costa molt caminar, la neu ens arriba als genolls, el esforç per avançar és enorme, fa fred i els peus estan molls.

km 17 arribem al llac de les boullosses, fem 1,5km per una pista, és un descans poder córrer!! ens enfilem a la última pujada i les cames ja fan figa, neu per els genolls i en fila india.



Per fi arribem a una pista de baixada de 6km que ens portarâ a meta.


Total 26km amb el meu garmin i 4h14min.

Molt dura i molt guapa.


ROCKY

diumenge, 18 de gener del 2009

ENTRENAMENTS PER TOTHOM

Bona tarde companys.

Per fi ja tinc ordinador a casa i en consequència els entrenaments arrivaran a casa vostra en el temps que toca. A petició de molts de vosaltres hem decidit que els entrenaments els tingeu i que cadascu faci el que cregi convenient.
NOTA IMPORTANT:
A partir del mes de Febrer els entrenaments s'amplien, i quedan de la següent manera:
  • Dilluns i Dimecres de 6:30 a 7:45
  • Dimarts i Dijous de 20:30 a 22:15

Hem de segir treballant companys, així dons molta salut per tots vosaltres.


dijous, 15 de gener del 2009

Anys i Anys!! Per molts Anys!!: Cristian Cofine

Avui fa anys en Cristian, que deixa de ser un Junior!!! i aviat podrà conduir en els desplaçaments Piri arreu on es facin.


Per molts anys!

dimarts, 13 de gener del 2009

Material Ocasió: POLAR RS200SD

Em venc el Polar RS200SD



Pulsómetre de pulsera 3 zones etapa, 5 zones d'esport, 7 zones d'entrenament preprogramat, alarmes de FC... POD inclós per marcar distàncies i velocitat... podeu veure les característiques a : http://www.polariberica.es/es/productos/running_multisport/rs200


Fa sis mesos que el tinc, està nou.


El vaig comprar al Decathlon per 199,90 euros i el venc per 100 euros!!!


Ni en el Carrefour!!!


Interessats enviar missatge a marc@kreadisseny.com


Moltes gràcies!




Marc Iglesias.

Calendari copa catalana Orientació-BTT

Hola a tots!
La Betlem ens ha fet arribar el calendari de la COPA CATALANA de curses d'orientació amb BTT (O-BM).
Pot ser una excel·lent oportunitat per practicar pels Raids o bé per provar aquesta nova disciplina, on el Piri Pere Bossa n'és un expert.
5/4/09 Sant Martí de Tous
10/5/09 Hostalric
30/5/09 Vic
31/5/09 Vic
28/6/09 Mediona
20/12/09 Berguedà
Salut i Força!
Àlex.

Cursa esquí nòrdic Puigcerdà 09, la crònica

hey companys
aquesit diumenge vaig participar a la cursa de esqui nordic puigcerda fons 09, en la distancia de 25 km estil classic.
Es va fer a les pistes de la quillanne, al costat de les Angles, amb un estat de la neu A C O L L O N A N T.
Vaig fer un temps de 2.45 h, clarament millorable, pero satisfet perque respecte el any passat es nota aixo de ser piri.


salutacions a tots

Ramón Gonzalez

dilluns, 12 de gener del 2009

Crònica Duatló de Muntanya de Folgueroles

Hola a tots!

Ahir es va celebrar IV edició la Duatló de Folgueroles, que millor dit seria FANGueroles.

Les intenses nevades i pluges caigudes durant la setmana van propiciar tenir el terreny ben tovet, mulladet... empastifadet!, fins i tot havia alguna clapa de neu a algun marge i alguna que altra placa de gel a cotes altes.

La temperatura al arribar era de -2º, amb una intensa boira que un cop sobrepassat el migdia es va disipar.

La representació Piri que es va limitar finalment a en Marcel B, Toni A i Marc.O, els justos per a puntuar com a club... si tots acabavem.

Total inscrits varen ser 248, que treient els no presentats i retirats, van acabar 209

El primer tram de correr transcorria per camins rurals enmig de prats, amb alguna entrada a bosc i ja va ser un preludi de l'empastifada que ens esperava, la lluita entre els corredors per qui trepitjava menys fang va quedar patent.

El circuit de BTT era variat tenint de tot una mica, pujades llargues, trialeres de pedres, de sotobosc, d'arrels i aixó sí, fang "per un tubo". Si a Cabrils ja varem sortir ben arrebosats de fang, aqui va ser "Fondue de Fang". Circuit maco que en altres circumstancies es gaudiria encara més del que ho vam fer ahir.




En Marcel, en una aferrissada lluita per avançar al 6e classificat



En Marc, "Bandolero", ben tapadet que no fos que el costipat anés a més



En Toni, tot un campio en la seva estrena al circuit de duatlons de muntanya, aqui el veiem tirant de valent mentres els seus perseguidors van haver de desistir baixant-se de la bici

El darrer tram de correr era molt similar en quant a terreny que el primer sector.

Al final tots contents perque vam acabar.. sans i estalvis. En Marcel fent un paperàs en la seva segona participació al circuit de DM, acabant en una bonisima 7º posició. En Toni, amb un parell de coll.., acabant l'infern que varem viure. Ara ja podem dir que un cop feta aquesta esta preparat per qualsevol altre duatlo del circuit.
En Marc, amb el lema "participa i acaba com puguis", sobreposant-se al costipat.

Aixi la STP, malgrat el modest resultat per equips, ha escalat una posició en la classificació per equips. Cal dir que es crucial la participació en totes les curses del circuit de DM de al menys 3 piris.
Ens veiem a Mataro.

Marc.O

Duatló de Folgueroles, els resultats

Hola a tots,
a l'espera de la crònica dels STP que hi van participar, avanço els resultats de la Duatló de Muntanya de Folgueroles que es va disputar aquest passat diumenge.
Marcel Batlle 7è de la general amb un temps de 1:51:34
Marc Orriols 105 de la general amb un temps de 2:28:23
Toni Abril 169 de la general amb un temps de 2:55:51
A més aquesta prova era CAMPIONAT DE CATALUNYA PER GRUPS D'EDAT, i en aquesta classificació, en el grup de 25 a 29 anys, el Piri MARCEL BATLLE va quedar 2n!!!
Per equips la STP va quedar 14.
Vull felicitar a tots els Piris que hi van participar, tan al Marcel pel seus increïbles temps i el seu pòdi, com al Marc, que segueix sent un dels Piris més actius i al Toni perquè ja l'hi ha agafat el "gustillo" a això e la competi!
Moltes felicitats a tots!!
Àlex.

Llicències FEEC

Hola a tots!
Aquesta setmana es tramitaran les llicències de la FEEC pel 2009.
Tots aquells que estigueu interessats en tramitar-la que deixin comentaria al a notícia abans del dimecres i ja us pasaré un mail amb les instruccions que heu de seguir per fer el tràmit.
Qui no es federi amb aquesta tongada de llicències s'ho haurà de fer ell.
Salut i Força!
Àlex.

Marató de Muntanya vall del Congost

El 22 de Març tindrà lloc la marató de muntanya de la vall del congost ,dintre de la lliga catalana de curses de muntanya , es confirma com a primer objectiu per els corredors de muntanya piris ,actualment ja hi ha inscrits 3 membres de la stp ,és una bona alternativa per els piris que no participaran al ironman de zurich. www.cursalavalldelcongost.com
Raul S.

Trail Blanch de Font Romeu

El proper diumenge 18 de gener ,5 piris ,en Ricard M, Ramon LL, Ramon F, Javi D i Raul S, aniran al trail d´hivern més extrem en quant a clima es refereix.
13, 24 o 51 km sobre neu i gel ,sortida i arrivada desde el complexe esportiu de font Romeu, un poble situat a 2000m d´alçada a la cerdanya francesa.
La cursa amb un desnivell de 2500m + -(24km) és tot un clàssic i un repte molt atractiu per tots aquells que practiquen curses de muntanya.
Raul S.

dissabte, 10 de gener del 2009

ROBA RUNNING

Bon dia a tots/es.

Avui faré entrega de la roba de Running al Centre Excursionista Piri. L´horari serà de 17:00 a 19:00. Si us plau, seria més fàcil si ho confirmeu via e-mail pedrohidalgo.btt@gmail.com o al 600489569 /o acabat en 68.
Pedro

dijous, 8 de gener del 2009

Preguntes Jens (fàcils...)

hola,
ya que siempre mejor preguntar un piri...
Garmin Forrunner 305 o 405?
alguien sabe cual de los dos me valdría más para ser un piri que también está utilizando alta tecnologia?
el 405 es más bonito, pesa menos, es un poco más rapido para captar el signales menos barato, no tiene la opcion poner rutas (tambien quiere ir a la montaña, el 305 me ayuda, refiero si quiero hacer un camino, me lo indica bien, refiero el 305)
el 305 es más barato, se puede poner rutas, multisportes más pesado, más grande, un poco más lento para posicionarse,
la opinion, todos tienes el 305 no me vale, tiene alguien una opinion?
bona nit!
Jens

Material Ocasió

Hola Piris,

sóc en Roc aquí teniu l'armilla Windtex i el maillot màniga llarga de la talla M, a mi em va petit, qui s'ho vulgui emprovar que em truqui al tel: 619 58 41 57. Gràcies.


dissabte, 3 de gener del 2009

SORTIDA "BOTIFARRERA" BTT

Bon dia a tots/es.

Demà diumenge alguns Piris (ja som més de 10) farem sortida "Botifarrera". Això vol dir..... sortideta suau (excusa), per després fer esmorçar com deu mana a Cal Senyor. Imprescindible saber realment quants serem abans de les 17:oo d´avui Dissabte per encarregar taula.
Convocatòria Diumenge a les 8:45 a les Piscines de Vilassar. Per confirmar envieu e-mail a pedrohidalgo.btt@gmail.com o truqueu al nº 600489568.
Pedro